PEOPLESTV.NU Logo

FAQ`s​

Regler och Vanliga frågor.

Endast en anslutning per konto. Du får inte använda ditt konto på flera enheter samtidigt, även om det är samma hushåll. Endast om du har ett familjeabonnemang (Duo och plus) Det kan användas på flera enheter så länge det aldrig används samtidigt. Det är förbjudet att dela ditt konto med vänner, familj etc. Du ansvarar för att kontot inte hamnar i fel händer. Att hoppa för snabbt mellan IP-adresser är förbjudet eftersom detta inte anses vara normal användning.
Endast ett prov per hushåll! Fyll INTE i testformuläret mer än en gång, men det har blivit ett misstag, så maila oss på peoplestv@protonmail.com så korrigerar vi det. Provkontot är giltigt från den sekund du får det i din inkorg och 60 minuter framåt. Sök inte efter ett testkonto om du inte har tid att använda det, du får inget senare eftersom du missat eller inte behövt använda det.
Allt som krävs är att du har en internetuppkoppling.
Minst 8mbit/s för SD och minst 30mbit/s för HD & FULL HD. Vår rekommendation är att du har minst 30 mbit/s för att de ska fungera medurs. Kan jag använda mitt abonnemang på flera enheter? Det kan du göra, du kan koppla ditt konto på flera olika enheter men bara köra en åt gången. Om du vill kunna använda fler samtidigt måste du köpa antingen ett familjekonto. Kontakta oss för priset @ Peoplestv@protonmail.com Eller gå till ‘butiken’ Kan jag ta med abonnemang eller box utomlands för semesteruthyrning? Hur gör jag en beställning?
Det kan du göra, du kan koppla ditt konto på flera olika enheter men bara köra en åt gången. Om du vill kunna använda fler samtidigt måste du köpa antingen ett familjekonto. Kontakta oss för priset @ Peoplestv@protonmail.com Eller gå till ‘butiken’
Internet stöds av ett avancerat digitalt nätverk tillgängligt över hela USA och betjänar stora befolkningscentra, förortsområden och avlägsna landsbygdsdistrikt. Ange ditt postnummer.
Du kontaktar oss via Live Chat och väntar på att någon av oss ska svara. Vi hjälper dig med betalningsinformation. Eller tryck på den här knappen “KÖP”
Du kontaktar oss via Live Chat och väntar på att någon av oss ska svara. Vi hjälper dig med betalningsinformation. Eller tryck på den här knappen “KÖP”
Över 50 000+ TV-kanaler och en hel del VOD-filmer (video on demand) ingår för endast 1299 SEK/år. Vi har alla svenska kanaler från: Cmore, Viasat, ViaSport, Viaplay, Dplay, Strive, Discovery, Film och Underhållning. Allt på ett ställe, ENDAST på amerikansk TV.