Peoples TV

Information

Vi erbjuder de Sveriges Bästa IPTV Tjänst

Var en del av våra tusentals extremt nöjda kunder

Hur bra fungerar kanalerna verkligen?

Vi har en drifttid på 98,0%. Det betyder att 98,0% av tiden alla kanaler fungerar bra. Ibland kan vissa kanaler stängas av under kortare ögonblick på grund av uppgraderingar eller frekvensändringar.
Support

24/7
Kundsupport

Den Bästa och Mest
Stabil IPTV Tjänst

SD, HD, FHD och UHD
Kanaler + VOD

40,000+
VOD

Vad är IPTV?

IPTV är ett helt nytt sätt att titta på TV. Du behöver ingen antenn, ingen parabol eller någon annan typ av utrustning. Allt du behöver är en internetanslutning på minst 30 mbit/s för att komma igång. Du kan se IPTV via någon av våra fantastiska boxar, eller så kan du ansluta din SmartTV, dator, surfplatta etc. Möjligheterna är oändliga. Vi föreslår följande appar för Smart TV: Smart IPTV, Duplex Play, Duplex IPTV, IPTV Extreme, GSE SMART IPTV, SET IPTV, NET IPTV och Smart STB. TRYCK HAVE om du vill se vår guide till Smart TV!

Anonym betalning

Handla på internet för att hitta hastigheter och priser för alla behov eller budget. Njut av WiFi som sätter dig i skyddar anslutningar denna tjänst är förbjuden i Sverige och övriga EU, bitcoins måste betalas för.
SSL

SSL

För att göra det ännu säkrare för dig har vi implementerat SSL-kryptering på vår webbplats så att trafik mellan dig och vår webbplats inte kan sniffas eller lyssnas på. Äganderätt?

Säkerhet är en prioritet

Våra IPTV-servrar är baserade i Kina, Azerbajdzjan, Amerika och återspeglas i Nederländerna. Inga svenska myndigheter har befogenhet att närma sig våra servrar och vi kan lova dig att din integritet bevaras.