Information

Vi erbjuder de Sveriges Bästa IPTV Tjänst

Var en del av våra tusentals extremt nöjda kunder

 

24-7 Kundsupport

 

Den Bästa och Mest Stabil IPTV Tjänst

 

SD, HD, FHD och UHD Kanaler + VOD

 

40,000+ VOD

Vad är IPTV?

IPTV är ett helt nytt sätt att titta på TV. Du behöver inte en antenn, ingen parabolantenn eller någon annan form av utrustning. Allt du behöver är en internetanslutning på minst 30 mbit / s för att komma igång.

Du kan titta på IPTV via en av våra fantastiska lådor, eller du kan ansluta din SmartTV, dator, surfplatta etc. Möjligheterna är oändliga. We suggest the following apps for Smart TV:

Smart IPTV, Duplex Play, Duplex IPTV, IPTV Extreme, GSE SMART IPTV, SET IPTV, NET IPTV och Smart STB. TRYCK HAR om du vill se vår guide till Smart TV!

Hur bra fungerar kanalerna verkligen?

Vi har en drifttid på 98,0%. Det betyder att 98,0% av tiden alla kanaler fungerar bra. Ibland kan vissa kanaler stängas av under kortare ögonblick på grund av uppgraderingar eller frekvensändringar.

Anonym betalning

Eftersom denna tjänst är en tjänst som är förbjuden i Sverige, och den återstående EU, är det nödvändigt att betala med Bitcoins. Först och främst är att ingen VISA / Mastercard-betalningsgateway går med i sin tjänst för att debitera för denna typ av produkt. Det andra är att du som kunder ska kunna känna dig säker på att ingen vet vad du har betalat för, eller att du ens betalat något.

När du köper Bitcoin enligt stegen nedan byter du euro till Bitcoin. Därefter är det omöjligt att spåra vad du gör med din bitcoin.

Vill ni köpa? Vanligen TRYCK HAR

SSL

För att göra det ännu säkrare för dig har vi implementerat SSL-kryptering på vår webbplats så att trafiken mellan dig och vår webbplats inte kan snusas eller avlyssnas. Propert?

SSL-anslutning du ser när du surfar på vår webbplats med https: // -protokoll i stället för http: // och låset som visas i adressfältet bekräftar detta

Säkerhet prioriteras

  • Disklösa servrar (ingenting lagras)
  • Anonyma ip-spår (alla ip-adresser konverteras till anonyma)
  • Inget behov av kund-VPN
  • IP-adresser, data, loggar, betalningsinformation lagras inte
  • Krypterade säkra e-postkonton
  • Databasen töms automatiskt var 15 minut

Betalning

Du betalar snabbt och enkelt med oss med Swish.

Vad du verkligen gör är att köpa Bitcoins som sedan skickas till oss direkt från växelhandlaren. Byteshandlaren delar INTE någon information om dig som namn, konto, telefonnummer på Swishare. Det enda vi får är Bitcoins och det enda du köper är Bitcoins. Så du har absolut ingenting att oroa dig för, betalningen är HELT anonym och HELT säker.